E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk Önt legfrissebb aktualitásainkról, akcióinkról.
HKSzCsPSzV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Tisztelt Hölgyem / Uram!

Ha munkája, hivatása vagy hobbija révén Ön is érdekelt az egészséges életmód üzeneteinek minél szélesebb körben történő terjesztésében, akkor az LPI Produkciós Iroda Kft. PARTNERPROGRAMját éppen Önnek találtuk ki!
Ismerkedjen meg kiadványainkkal, ajánlja őket a témában érintett ismerőseinek, és legyen Ön is az LPI Könyvkiadó „Szakértői klub"-jának erkölcsileg és anyagilag egyaránt megbecsült tagja!

Kiadónk a PARTNERPROGRAM résztvevőinek most egységesen 30%-os kedvezményt biztosít életmód - egészség - jóga - pilates - wellness témájú könyvei és kiadványai fogyasztói árából.
Terjessze Ön is kiadványainkat a különféle szervezett tanfolyamok, klubfoglalkozások, előadások alkalmával!

A Programban való részvétel INGYENES, a jelentkezéshez pedig csupán a mellékelt "Jelentkezési lap" kitöltése és e-mailben történő visszaküldése szükséges!

ÜZLETSZABÁLYZAT
A kiválasztott könyv(ek)et e-mailben vagy telefonon tudja megrendelni egységes, 30%-os kedvezménnyel, közvetlenül a kiadótól.
Megrendelés esetén tehát 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a könyvek fogyasztói árából.
Kérjük, hogy telefonszámát ne felejtse el megadni, mert különben nem tudjuk leellenőrizni rendelését.

Szállítási és fizetési feltételek:
Az LPI Produkciós Iroda Kft. jelen pillanatban utánvétes fizetéssel tudja on-line vásárlóit kiszolgálni. Az utánvétes fizetésnél a könyveket a GLS futárszolgálattal küldjük ki.
A csomag átvételekor kell a megrendelt kiadvány és a szállítás díját is tartalmazó összeget kifizetni készpénzben a futárnak.
A szállítás díja független a csomag méretétől, értékétől és a szállítási címtől.

    *   1.999,- Ft rendelési összegig: 1.300,- Ft szállítási költség;
    *  2.000-9.999,- Ft rendelési összegig: 799,- Ft szállítási költség;
    * 10.000,- Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes.

FONTOS: 5 db könyv együttes megrendelése esetén a kiszállítás INGYENES!

A megrendelt kiadványt az LPI Produkciós Iroda Kft. három munkanapokon belül eljuttatja Önhöz; ha ez valamilyen akadályba ütközne, erről telefonon vagy e-mailen értesítjük kedves megrendelőnket.
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.
Szállítási feltételeink kizárólag belföldön érvényesek. A külföldről beérkezett megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni.

Garancia:
Az Ön által megrendelt könyvekre és egyéb kiadványokra az LPI Produkciós Iroda Kft. minőségi garanciát vállal. Ha a megrendelt könyv nyomdahibás, illetve a kiszállítás során megsérül, vállaljuk annak díjmentes cseréjét.
Elállás joga:
A megrendelt könyvek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az LPI Produkciós Iroda Kft. köteles a könyvért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a könyv visszajuttatásának költségeit is a megrendelő viseli.

Megrendelésével elfogadja jelen szerződési feltételeket.
A Megrendelés távszerződésnek minősül.
A Megrendelőlap elküldésével és annak - az lpi.hu webáruház által történő - visszaigazolásával a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében távollévők közötti szerződés jön létre az LPI Produkciós Iroda Kft. (H-1113 Budapest, Kászony u. 5., adószám: 12757125-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-701981, telefon: +3670/9336830), mint Szállító/Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:
- A Szállító köteles postai utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon, telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
- Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
- Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a megrendelt árut az eredeti csomagolásban, vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
- Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
- Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
Az lpi.hu webáruház a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más, harmadik személyek részére továbbadni.
Egyéb jogi vonatkozások
17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
18/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a fogyasztóval kötött szerződésben tisztességtelennek minősülő feltételekről
1997. évi LVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenységről
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről
Köszönjük érdeklődését és megrendelését!

LPI Produkciós Iroda Kft.
1113 Budapest, Kászony u. 5.
Levélcím: 1631 Budapest, Pf. 109
Adóigazgatási szám: 12757125-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-701 981
Csomagküldő kereskedelmi engedélyszám: C/003664
Telefon: +36 (70) 933 6830
Az Ön kosara jelenleg üres.
Copyright 2005-2009 © LPI Produkciós Iroda Kft. All rights reserved