E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk Önt legfrissebb aktualitásainkról, akcióinkról.
HKSzCsPSzV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Tisztelt Hölgyem / Uram!

Kérem, engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam kiadónk baba-mama témájú könyveit, melyek minden kismama és kispapa számára kimondottan hasznos olvasmányok lehetnek, és egyben meghívjam Önt a közelmúltban útjára indított BABA-MAMA PARTNERPROGRAMUNKBA.

Növelje bevételeit anyagi ráfordítás nélkül!

Terjessze Ön is vásárlói körében az LPI Könyvkiadó baba-mama témájú könyveinek szóróanyagát, és mi minden hozzánk beérkezett, az Ön egyedi azonosító kódjával ellátott, és a megrendelők által kifizetett megrendelés értékének 20%-át jóváírjuk a bankszámláján!

Helyezze ki üzletterében jól láthatóan az LPI reklámanyagait és gyűjtőládáját, majd a beérkezett megrendeléseket továbbítsa felénk postai úton.

Fontos! A megrendelőlapok térítésmentesen adhatóak fel!

Amennyiben szeretne részt venni partnerprogramunkban, kérem, keresse Mikhel Istvánt a 06-70-933-6830-as számon, vagy az i.mikhel@lpi.hu e-mail címen. Miután az Önnek kiküldött Együttműködési megállapodást aláírva visszaküldi részünkre, kiszállítjuk Önhöz a gyűjtőládát és a szükséges anyagokat.

Remélem, hogy kiadványaink és ajánlatunk felkeltették érdeklődését, és hamarosan Önt is elégedett Partnereink körében köszönthetem!ÜZLETSZABÁLYZAT

A kiválasztott könyv(ek)et e-mailben vagy telefonon tudja megrendelni egységes, 30%-os kedvezménnyel, közvetlenül a kiadótól. Megrendelés esetén tehát 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a könyvek fogyasztói árából.
Kérjük, hogy telefonszámát ne felejtse el megadni, mert különben nem tudjuk leellenőrizni rendelését!

Szállítási és fizetési feltételek:
Az LPI Produkciós Iroda Kft. jelen pillanatban utánvétes fizetéssel tudja on-line vásárlóit kiszolgálni. Az utánvétes fizetésnél a könyveket a GLS futárszolgálattal küldjük ki.
A csomag átvételekor kell a megrendelt kiadvány és a szállítás díját is tartalmazó összeget kifizetni készpénzben a futárnak.
A szállítás díja független a csomag méretétől, értékétől és a szállítási címtől.

    *   1.999,- Ft rendelési összegig: 1.300,- Ft szállítási költség;
    *  2.000-9.999,- Ft rendelési összegig: 799,- Ft szállítási költség;
    * 10.000,- Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes.

FONTOS: 5 db könyv együttes megrendelése esetén a kiszállítás INGYENES!

A megrendelt kiadványt az LPI Produkciós Iroda Kft. három munkanapokon belül eljuttatja Önhöz; ha ez valamilyen akadályba ütközne, erről telefonon vagy e-mailen értesítjük kedves megrendelőnket.
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.
Szállítási feltételeink kizárólag belföldön érvényesek. A külföldről beérkezett megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni.

Garancia:
Az Ön által megrendelt könyvekre és egyéb kiadványokra az LPI Produkciós Iroda Kft. minőségi garanciát vállal. Ha a megrendelt könyv nyomdahibás, illetve a kiszállítás során megsérül, vállaljuk annak díjmentes cseréjét.
Elállás joga:
A megrendelt könyvek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az LPI Produkciós Iroda Kft. köteles a könyvért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a könyv visszajuttatásának költségeit is a megrendelő viseli.

Megrendelésével elfogadja jelen szerződési feltételeket.
A Megrendelés távszerződésnek minősül.
A Megrendelőlap elküldésével és annak - az lpi.hu webáruház által történő - visszaigazolásával a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében távollévők közötti szerződés jön létre az LPI Produkciós Iroda Kft. (H-1113 Budapest, Kászony u. 5., adószám: 12757125-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-701981, telefon: +3670/9336830), mint Szállító/Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:
- A Szállító köteles postai utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon, telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
- Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
- Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a megrendelt árut az eredeti csomagolásban, vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
- Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
- Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
Az lpi.hu webáruház a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más, harmadik személyek részére továbbadni.
Egyéb jogi vonatkozások
17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
18/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a fogyasztóval kötött szerződésben tisztességtelennek minősülő feltételekről
1997. évi LVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenységről
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről
Köszönjük érdeklődését és megrendelését!

LPI Produkciós Iroda Kft.
1113 Budapest, Kászony u. 5.
Levélcím: 1631 Budapest, Pf. 109
Adóigazgatási szám: 12757125-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-701 981
Csomagküldő kereskedelmi engedélyszám: C/003664
Telefon: +36 (70) 933 6830
Az Ön kosara jelenleg üres.
Copyright 2005-2009 © LPI Produkciós Iroda Kft. All rights reserved