E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk Önt legfrissebb aktualitásainkról, akcióinkról.
HKSzCsPSzV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
SztudvaMónikaLPI
Sztudva Mónika két könyve, a Teakönyv – Teák a belső harmóniáért és a Kávékönyv – Zamatos ízek, friss ébredések, jó beszélgetések jelent meg eddig kiadónk gondozásában.

LPI: Miért döntött úgy, hogy a teáról, illetve a kávéról ír könyvet?

Sztudva Mónika: Nagyon szeretem a teát és a kávét is, régebben még a forgalmazásukkal is foglalkoztam. Némi baráti ösztönzés hatására kezdett körvonalazódni bennem a könyvek tartalma, kivitelezhetősége.

LPI: Hogyan zajlott az írás folyamata, pl. megelőzte-e hosszadalmas kutatómunka?

Sztudva Mónika: Természetesen a kutatómunka részét képezte mindkét könyvem megszületésének, hiszen a téma rendkívül szerteágazó és sokrétű a tea- és kávéfogyasztás kulturális vetületétől kezdve a fogyasztási szokások sokféleségén, kialakulásuk körülményein át a kávé- és teafajták ismertetéséig. Könyveimben recepteket is közlök; természetesen gondos válogatás után döntöttem el, mit tartok meg, és mit nem.

LPI: Tervez-e újabb könyvet írni?

Sztudva Mónika: Jelenleg gyerekekkel foglalkozom, mint óvodapedagógus. További terveim az írással kapcsolatban olyan kreatív barkácsfüzetek létrehozása, melyek segítenek mind a pedagógusoknak, mind a szülőknek a gyerekekkel együtt hasznosan eltölteni a szabadidőt. Másik kedvenc témám a kutyák. Foglalkozom a kiképzésükkel is, ezért tervezek egy gazdiknak szóló könyvet írni, mely egy egészen új, más megközelítésből foglalkozna a kutyákkal.
Az Ön kosara jelenleg üres.
Copyright 2005-2009 © LPI Produkciós Iroda Kft. All rights reserved