E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk Önt legfrissebb aktualitásainkról, akcióinkról.
HKSzCsPSzV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kedves Vásárlónk!

A kiválasztott könyvet e-mailben vagy telefonon keresztül tudja megrendelni kedvezményes áron, közvetlenül a kiadótól. Megrendelés esetén Önnek az internetes árat kell fizetnie, az esetleges szállítási költséggel. A teljes ár tartalmazza a kedvezményt, a szállítási költséget, az utánvétel díját és a csomagolást is. Megrendelés esetén a könyveket 3 munkanapon belül postázzuk, a szállítási határidő 4 munkanap. Kérjük, hogy telefonszámát ne felejtse el megadni, mert különben nem tudjuk leellenőrizni rendelését.

LPI Produkciós Iroda Kft.
1113 Budapest Kászony utca 5.
Levélcím: 1631 Budapest, Pf. 109
Adóigazgatási szám: 12757125-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-701 981
Csomagküldő kereskedelmi engedélyszám: C/003664
Telefon: +36 (70) 933 6830

A könyveket kedvenc könyvesboltjában is megvásárolhatja; ha nem találja, kérjük, rendelje meg az üzletben a könyv címére és a kiadóra hivatkozva.

Szállítási és fizetési feltételek:

Az LPI Produkciós Iroda Kft. jelen pillanatban utánvétes fizetéssel tudja online vásárlóit kiszolgálni. Az utánvétes fizetésnél a könyveket a GLS futárszolgálattal küldjük ki. A csomag átvételekor kell a megrendelt kiadvány és a szállítás díját is tartalmazó összeget kifizetni kézpénzben a futárnak. A szállítás díja független a csomag méretétől, értékétől és a szállítási címtől.

Szállítási díj:

   
*   1.999,- Ft rendelési összegig: 1.300,- Ft szállítási költség;
    *   2.000-9.999,- Ft rendelési összegig: 799,- Ft szállítási költség;
    * 10.000,- Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes.

A megrendelt kiadványt az LPI Produkciós Iroda Kft. két munkanapokon belül eljuttatja Önhöz; ha ez valamilyen akadályba ütközne, erről telefonon vagy e-mailen értesítjük kedves megrendelőnket.
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Szállítási feltételeink kizárólag belföldön érvényesek. A külföldről beérkezett megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni.

Garancia:

Az Ön által megrendelt könyvekre és egyéb kiadványokra az LPI Produkciós Iroda Kft. minőségi garanciát vállal. Ha a megrendelt könyv nyomdahibás, illetve a kiszállítás során megsérül, vállaljuk annak díjmentes cseréjét.

Elállás joga:

A megrendelt könyvek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az LPI Produkciós Iroda Kft. köteles a könyvért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a könyv visszajuttatásának költségeit is a megrendelő viseli.

Megrendelésével elfogadja jelen szerződési feltételeket!

A Megrendelés távszerződésnek minősül!

A Megrendelőlap elküldésével és annak - az lpi.hu webáruház által történő - visszaigazolásával a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében távollévők közötti szerződés jön létre az LPI Produkciós Iroda Kft. (H-2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11., adószám: 12757125-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-701981, telefon: +3670/9336830) mint Szállító/Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:

- A Szállító köteles postai utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon, telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

- Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

- Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles az eredeti csomagolásban, vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.

- Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.

- Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

Az lpi.hu webáruház a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

Egyéb jogi vonatkozások
17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
18/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a fogyasztóval kötött szerződésben tisztességtelennek minősülő feltételekről
1997. évi LVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenységről
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről

Köszönjük érdeklődését és megrendelését.

Az Ön kosara jelenleg üres.
Copyright 2005-2009 © LPI Produkciós Iroda Kft. All rights reserved