E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk Önt legfrissebb aktualitásainkról, akcióinkról.
HKSzCsPSzV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Fizetés és Szállítás

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikk mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése Budapesten és vidéken készpénzben történik a futárszolgálatnak.

Szállítási díj:

   
*   1.Ft - 9.999,- Ft rendelési összegig: 1.400,- Ft szállítási költség;
    * 10.000,- Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes.

Ha több megrendelés érkezik egyazon vevőtől egy napon belül, akkor azokat egyszerre szállítjuk egyszeri szállítási díjjal, függetlenül a megrendelések számától.


Szállítási feltételek, határidők:
Az LPI Produkciós Iroda Kft. az árucikkeket 4 munkanapon belül juttatja el a vásárlóhoz. A könyveket a GLS Futárszolgálaton keresztül juttatjuk el otthonába vagy munkahelyére. A GLS munkanapokon és munkaidőben 8.00 és 16.00 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül, a megrendelést követő 1-5 napon belül. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben elérhető!
A megrendelt csomagja után 3 munkanap elteltével a GLS Futárszolgálat ügyfélszámán tud érdeklődni, illetve módosítani a szállítás helyét és időpontját. Tel.: 06-1-802-0265.

Telefonszámát mindenféleképpen adja meg, hogy a futár másodszori próbálkozásra időpontot tudjon egyeztetni Önnel. Ha nem adja meg elérhetőségét, rendelését nem tudjuk elfogadni.

Előfordulhat, hogy a megrendelt könyv(ek) nincs(enek) raktáron és a megrendelését nem tudjuk teljesíteni; ilyen esetben telefonon vagy e-mailben 3 munkanapon belül jelezzük ezt Önnek.

A megrendelés teljesítésétől való elállás jogát fenntartjuk azokban az esetekben:
- amikor a megrendelt könyv(ek) nem beszerezhető(ek);
- a vásárló hibás adatokat adott meg, vagy a kapcsolatot nem lehet felvenni vele;
- külföldről való megrendelés esetén, ha a vásárlóval a kapcsolatfelvétel sikertelen.

Külföldről történő megrendelés esetén a Magyar Posta díjszabásával szállítjuk ki könyveinket. Ebben az esetben a kedves vásárló előre átutalással vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni a megrendelt könyvek árát és szállítási díját. A szállítási kedvezmények külföldre történő teljesítésnél nem érvényesek.
Az Ön kosara jelenleg üres.
Copyright 2005-2009 © LPI Produkciós Iroda Kft. All rights reserved